Resetuj lozinku

Vaši rezultati pretrage

Uslovi korišćenja

Tačnost i autentičnost informacija za svaki oglas.

Oglašivač je sam vlasnik koji kao takav ima svu potrebnu dokumentaciju za zakup, ili je i sam ovlašćeni zastupnik vlasnika. Oglašivač preuzima punu odgovornost za informacije teksta i slike koji se nalazi na sajtu, i garantuje njihovu tačnost, potpunost, kao i kvalitet, sigurnost i legalnost ponuđenih proizvoda i usluga. Slično tome, oglašivač prihvati obavezu povremene provere tačnosti teksta i slike informacije putem administraciskog interfejs . Oglašivač pristaje da prihvati računa u elektronskoj formi. Zakon o porezu na dodatu vrednost . Pravilnik o porezu na dodatu vrednost.

Zaštita privatnosti

Vlasnik sajta obavezuje da će poštovati svoju anonimnost i privatnost na ovom sajtu. Vlasnik sajta može da prikuplja vaše lične podatke, kao što su ime, adresa, jedinstveni matični broj, broj elefona ili e-mail adresu, samo ako se isti dobrovoljno daju vlasnicima sajtova. Vlasnik sajta obavezuje da učini sve kako bi zaštitio privatnost ličnih podataka oglašivača koje u pogledu zaštite ličnih podataka, kao i da će se koristiti samo u svrhu povezuju oglašivača i korisnika. Vlasnik stranice će koristiti informacije samo u svrhu boljeg uvida i razumevanja vaših individualnih potreba i zahteva korisnika i da razviju najbolji kvalitet za sve usluge vlasnik sajta na zadovoljavajući način. Vlasnik sajta se obavezuje da ne bi ove informacije na raspolaganje trećim licima bez Vaše izričite saglasnosti. Lični podaci koji se prosleđuje upotrebom ovog sajta, ili interaktivne forme za prikupljanje podataka koji se nalaze na ovom sajtu (privatne zahtjev, evidentiranje, itd), će se koristiti isključivo u skladu sa odredbama privatnosti tog dokumenta na ovom sajtu i u skladu sa odredbama Zakona o zaštita ličnih podataka . Ostali komunikacije ili materijale koje šaljete, kao što su pohvale, primedbe, sugestije i slično. Nećemo biti tretirane kao poverljive i kao i oni sa kojima mogu slobodno raspolagati.

Administrator funkcija

Administrator ovog internet portala vrši potrebne korekcije, izmene ili uklanja objavljene podatke, ukoliko se ukaže potreba i to se može desiti u sledećim slučajevima: kada je predmet podaci, ako oglašivač nepotpuno ušla, kada je objekat već u katalozima ušla više puta kada je oglas postavljen u pogrešnom delu, gde je opis i / ili cena u oglasu je lažna i / ili nepotpuna, kada je tekst ili imidž oglasi i / ili oglašivač krše autorska prava i / ili druga prava intelektualne svojine, kada oglas slika ili tekst može prouzrokovati štetu i / ili na bilo koji način krše prava intelektualne svojine drugog, kada je tekst oglasa ili slika sadrži diskriminatorski, suprotno javnom moralu i / ili u suprotnosti sa zakonom, neovlašćeno i zabranjenih materijala, kada je oglas ima za cilj da promoviše konkurentan kompaniju, direktno ili indirektno, bez prethodnog dogovora sa nosiocem i vlasnika sajta apartmandzije.com, kada je oglas sumnjiv u smislu oglašavanja nelegalnih usluga i / ili smeštaj, kada oglas na bilo koji način narušava kvalitet drugih sadržaja sajta apartmandzije.com

Pravo isključenja

Portal apartmandzije.com zadržava pravo da dalje korišćenje sajta bez naknade već plaćeni oglasi oni korisnici koji na bilo koji način krši ove Opšte uslove korišćenja i Politiku privatnosti na bilo koji način ometa rad sajta ili na bilo koji način krše prava oglašivači i korisnici, sa posebnim osvrtom na korisnike koji zloupotrebljavaju informacije objavljene ili na bilo koji način koristiti bez ovlašćenja portala apartmandzije.com posebno u pogledu: kopiranje sadržaj objavljen na apartmandzije.com i objaviti u / na nekim drugim oglašavanje medija, lobiranje oglašavačima apartmandzije.com da se reklamirate na drugim sajtovima ili u drugom reklamnom medijima, na način da ih kontaktira na bilo koji način i nudi im svoje usluge. U tom slučaju vlasnik portala apartmandzije.com do isključenja takvih korisnika, može zahtevati naknadu za štetu ili izgubljenu dobit.

Linkovi ka sajtovima trećih strana.

Ove stranice mogu sadržati linkove ka drugim kompanijama ili pojedincima. Ovi linkovi su samo za vašu informaciju, a vlasnik nije odgovoran za tačnost informacija ili sadržaj uopšte. Vlasnik ne podržava niti daje bilo kakve izjave o njima, ili o bilo informacija, usluga ili proizvoda koji su tamo ili bilo kojim rezultatima koji se mogu dobiti njihovim korišćenjem. Ako odlučite da pristupite nekom od sajtova trećih lica koji su povezani sa ovom sajtu, to činite u potpunosti na sopstveni rizik. Promena ovih uslova i drugih uslova poslovanja Vlasnik zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja i drugih uslova poslovanja bez prethodne najave.